Bij bestelwagenbanden telt vooral de kostprijs per kilometer. Eurotyre biedt zowel budgetoplossingen als de bekendste merken aan de scherpste prijzen. Bovendien mag u rekenen op deskundig advies voor de juiste bandenspanning, afhankelijk van uw lading. Onze bandenspecialisten verzekeren u van het juiste advies voor de meest optimale bestelwagenbanden in uw situatie. U bent op elk moment welkom voor een snelle controle. Zoek hier uw bandenspecialist en vraag online een prijsofferte voor nieuwe bestelwagenbanden

Bestelwagenbanden

Waarom is de juiste keuze van bestelwagenbanden van groot belang?

Bestelwagenbanden bepalen grotendeels de kostprijs per kilometer bij bestelwagens. Vaak vervoeren bestelwagens zwaardere ladingen over relatief korte afstanden. Dit vormt een extra belasting voor voertuig én banden. Dit betekent dat de juiste bestelwagenbanden belangrijk zijn voor uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Maar liefst 12% van de voertuigen in de Benelux zijn bestelwagens. De bandenspecialisten van Eurotyre specialiseren zich in bestelwagenbanden. 

Wat maakt bestelwagenbanden anders?

Dankzij de specifieke rubbersamenstelling verzekeren bestelwagenbanden u van een extra grip op het wegdek. Daarnaast verslijten ze minder snel door de lage rolweerstand.

Om de risico’s door aquaplaning en spoorvorming te vermijden, hebben bestelwagenbanden een ander loopvlak, gericht op intensief gebruik. Dit verhoogt uw veiligheid en verlaagt de kostprijs per kilometer.

Wat is het belang van de bandenspanning voor bestelwagenbanden?

Bij elke belading hoort een andere bandenspanning, zo weten onze bandenspecialisten. Deze ervaring bouwden onze bandenspecialisten doorheen de jaren op dankzij de grote vertrouwdheid met bestelwagenbanden.

Eigenschappen van de ideale bestelwagenband

  • Specifieke rubbersamenstelling

  • Aangepaste loopvlak

  • Versterkte structuur van de band

  • Correcte bandenspanning

Welke factoren bepalen de ideale bestelwagenband?

  • Soort belading en totale lading van de bestelwagen

  • Af te leggen routes (long of short distance)

  • Gebruik van de bestelwagen

  • De geplaatste band bij de allereerste montage

Een prijs weten voor bestelwagenbanden?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in bestelwagenbanden staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons