Motorband

Eurotyre is dé specialist voor motorbanden. Onze bandenspecialisten adviseren u graag voor het juiste type motorbanden, volledig aangepast aan uw rijstijl en motor. Ook voor herstellingen aan uw motorbanden bent u aan het juiste adres. Twijfels over de staat van uw motorbanden? Kom zonder afspraak langs bij één van onze bandenspecialisten voor een snelle controle. Uw veiligheid is ons beroep. Zoek hier uw bandenspecialist en vraag online een prijsofferte voor nieuwe motorbanden.

Uw moto = uw kind 

Uw moto = uw veiligheid

Uw veiligheid = ons beroep!

Wat zijn de troeven van Eurotyre voor motorbanden?

Motorrijders komen bij ons op de eerste plaats. Uw veiligheid is ons beroep, wel dit geldt vooral voor de motorrijder. Wij zijn in de Benelux dé specialist voor motorbanden. Elke aangesloten bandenspecialist biedt een complete dienstverlening aan motorrijders, steeds aangepast aan het type motor, het type band en uw rijgedrag. Veiligheid op de motor is uw en onze belangrijkste zorg.

  • Wij werken alleen met officiële dealers van motorbanden.

  • Wij beschikken steeds over een ruime stock aan motorbanden.

  • Al onze bandenspecialisten zijn opgeleid om motorbanden vakkundig te monteren of te herstellen. Onze bandenspecialisten besteden extra zorg en precisie aan motorbanden.

  • Al onze bandenspecialisten beschikken over de juiste krikken om motoren correct op te krikken. Het aanspannen gebeurt altijd met een momentsleutel, nooit met een slagmoersleutel.

  • Verschillende bandenspecialisten zijn lid van de Bridgestone Bikersclub. 

Wij herstellen ook motorbanden

Wij vermijden proppen om motorbanden te herstellen. Dit is slechts een tijdelijke oplossing. Lekke banden hebben nood aan een koude of warme vulkanisatie voor een 100% veilige herstelling. Pas dan kan u met een gerust gevoel opnieuw de baan op.  

Motor Lekke Band

Een prijs weten voor motorbanden?

Veiligheid, vertrouwen, service en voor u de beste deal in motorbanden staan voor ons centraal. Zoek een bandenspecialist in uw buurt voor deskundig advies. Vraag vervolgens online een prijsofferte aan of maak een afspraak.

Zoek nu een bandenspecialist in uw buurt

Zoek een specialist

Wij werken voor lease maatschappijen

Bel ons callcenter +32 3 449 70 10 of e-mail ons